Pagina's

vrijdag 30 augustus 2013

Schoolplein 14

Groep 8 begint met het eerste thema. Namelijk schoolplein 14. Dat houdt in dat groep 8 zelf het schoolplein mag inrichten. Zodat de kinderen meer gaan spelen en sporten. Onze school is ingeloot. Daarvoor krijgen we 5.000 euro van de Johan Cruyff Foundation [JCF]. Maar nu moet de klas 2.000 euro zelf verdienen. Dat doen we door een sponsorloop en een fancy fair te organiseren. Ook zullen we een plattegrond maken en een presentatie houden. En dat sturen we naar de JCF. We sturen het zodat de JCF weet hoe wij het schoolplein willen inrichten.

Groep 8 hoopt hier veel van te leren en heel veel plezier aan te beleven!!!


Geschreven door: Alison v. Ophem en Alyssa Elling



Het lege schoolplein

Het lege schoolplein doodstil er is niemand. De zon straalt op de fietsen in de fietsenstalling. Ik zit doodstil,om mij heen lopen mieren ik kan ze horen lopen. Er zij heel veel vlinder, ik loop naar een vlinderstruik het ruikt heerlijk. Op het plein kan je gezellig knikkeren met je vrienden.

geschreven door Anne

dinsdag 20 augustus 2013

Welkom groep 8

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Ditmaal wordt ons blog niet door een combinatiegroep, maar door een enkele groep gerund. Groep 8 is dit jaar beheerder van dit stukje op het internet. Ook dit jaar werken we wekelijks met een redactie die leuke, grappige, mooie en/of informatieve stukjes aanlevert.