Pagina's

donderdag 17 oktober 2013

De stort

Om twee uur sta ik voor de bank in de stad te wachten op het geldtransport. De grijze auto van meester Nico doemt in de verte op. Ik open het portier en neem de twee zware tassen uit zijn auto. Als een pakezel loop ik de bank binnen. Ik vertil me welhaast aan al het geld. De bankmedewerker legt me geduldig uit hoe het storten werkt. Mijn jas hang ik op. Het kan nog wel even duren ben ik bang. Na alle briefjes is het de beurt aan de munten. Deze rammelen spoedig de geldbak in. De hele storting duurt bij elkaar een half uur. Het geld staat op de rekening. Vol trots en met een blik van ongeloof bekijk ik de transactiebon met de opbrengst! Zweet druipt van inspanning en spanning van mijn hoofd. Op naar school.


vrijdag 11 oktober 2013

Freeplayer

Beste ouders/kinderen van daltonschool de Tweemaster.

Deze week hebben we gestemd op de beste en mooiste plattegrond,nummer 7 heeft gewonnen. Melanie, Myron, Mijke en Kevin hebben de documentaire afgemaakt. Hij is heel leuk geworden. We hebben 3600 euro opgehaald (zonder de 1 euro en lager). Daar kunnen we 3 coatings en 1 extra coating (een freeplayer) aanschaffen. Het geld wat we over houden dat gebruiken we voor ons schoolplein.

Liam en Kevin


donderdag 3 oktober 2013

Schoolplein 14: We zijn klaar!

Gisteren was het eindelijk zover, groep 8 organiseerde de Sponsorloop en Sportcafé, het was een groot succes met veel aanhang.

Hallo beste ouders van Daltonschool de Tweemaster,

Gisteren zijn wij druk bezig geweest met het organiseren van allerlei activiteiten, om 08.00 uur stonden wij als klas al helemaal klaar voor de start! We zijn begonnen met alles klaarzetten en dit verliep zeer soepel. Er was veel te doen: rennen voor de sponsorloop, iets halen bij het sportcafé, op het springkussen en een dansworkshop, niemand verveelde zich.

Ook was er een taartenbakwedstrijd en daarbij zijn er 7 taarten gebakken en met deze mooie taarten hebben wij één winnaar moeten uitkiezen: Melanie Ahmadali, de moeder van Isa en Noa, van harte gefeliciteerd.

Vandaag was er een loting van boeken die werden gegeven aan de kinderen die mee hebben gedaan aan de sponsorloop, elke groep kon 1 boek winnen.

Vandaag in het Noordhollands dagblad een stuk geschreven over de sponsorloop met een foto van Anne op de foto.

Wij hopen dat jullie ook hebben genoten,

Bedankt!

Dit bericht is geschreven door Sofia en Stefano!

De schoolplein14 organisatie