Pagina's

dinsdag 25 november 2014

interviews


Martijn: wat ben je aan het maken?

Lars : een 3d schip.

Martijn : heb je al wat gedaan?

Lars : we hebben met kippengaas de boot gevormd.

Martijn : heb je verder nog iets gedaan?

Lars : Ja, nadat we de boot hadden gevormd gingen we met grote stukken krant en met papiermache hebben we die grote stukken opgeplakt.

Interview directeur

Lucas : hoe vind je het gaan als directeur?

Zoë : ik vind het verrassend goed gaan

Lucas : wat ben je zelf aan het doen?

Zoë : ik maak kleding

Lucas : hoe vind je het gaan met de kleding maken?

Zoë : ik vind het hartstikke goed gaan het is bijna klaar, en als het klaar is dan kan ik me meer op het leiding geven storten.

gemaakt door Lucas en Martijn

dinsdag 18 november 2014

Thema

We hebben sinds kort een nieuw thema: mythes, legendes, sagen en fabels, maar we noemen het mythes. Meester Rob heeft een spannend verhaal vertelt aan ons. Iedereen luisterden  aandachtig. Eerst moesten we bedenken wat we allemaal wilden doen (denk aan kleding, wapens maken enz. enz.)
Daarna vroeg onze meester of wij het verhaal af wilden maken. Dat vonden we een superleuk idee! We kozen het leukste verhaal: het verhaal van Sheila.
Daarna gingen we de directeuren kiezen (dat werden Damian en Zoë).
Toen we daar mee klaar waren mocht je solliciteren: als je bijvoorbeeld kleding wil maken zet je dat op nummer 1, je moet ook je tweede keus opschrijven. De directie (meester Rob, Zoë en Damian) probeerde dan iedereen zijn/haar eerste keus te geven. Bij vrijwel iedereen is dat gelukt.
Elke donderdag middag bespreken we hoe het met je groepje gaat, en wat je voorlopige plannen zijn.

Elke maandag, dinsdag en vrijdag middag gaan we aan de groepsopdracht en je moet ook inplannen wanneer je themataak en geschiedenis maakt.




Geschreven door: Lars en Kyra
 

woensdag 5 november 2014

voorbereiding kamp

We hebben het thema schoolkamp afgesloten. We hebben de activiteiten gekozen we gaan naar...... BURGER ZOO!!!!!!!!!!!! En we gaan sparen met de hele klas om ook nog naar het klimpark te gaan. Het team van het vijf sterren restaurant hebben we ook al uitgekozen. Woensdag eten lekkere pasta's. En donderdag gaan we BBQ. Als lunch eten we knak worsten. Ook hebben we leuke bosspelen bedacht. Zoals een spannende dropping, levend stratego, en natuurlijk een bonte avond. We zijn nog bijna het belangenrijkste vergeten! De drie sollicitanten zijn gekozen. Door middel van stemmen. De drie ouders zijn.. Angela, Casper en Melanie. Helaas zijn er twee ouders afgevallen. We krijgen 14 november ons verlopig advies.Iedereen is natuurlijk zenuwachtig. 

          

                                                       EINDE